Cultura noastra

 • check
  Comunicăm clar, deoarece într-o lume aglomerată cu marketing de top, simplitatea castiga.
 • check
  Nu suntem stele rock, ninja sau orice alt termen zgomotos nevinovat. Suntem profesioniști creativi.
 • check
  Compania promoveaza o cultura antreprenoriala, bazata pe participarea proactiva si directa a tuturor membrilor in luarea celor mai bune decizii.

Angajamente

 • check
  Suntem partenerul de încredere care adoptă o abordare proactivă a tehnologiei.
 • check
  We’re the fellow small business owner that understand your day-to-day needs.
 • check
  Suntem personalul de asistență IT integrat, care este întotdeauna acolo când ai nevoie de noi.

PERFORMANTE

Cerul este limita in privinta performantelor. Ne dorim sa fim cei mai buni si nu facem compromisuri de niciun fel in atingerea acestui obiectiv. Orice produs si serviciu IT este, prin natura sa, perfectibil, dar scopul nostru este sa realizam cele mai bune produse existente pe piata, in nisele pe care decidem sa le abordam.

TEHNOLOGIE

Este esentiala updatarea permanenta si pastrarea produselor noastre la nivelele optime ale dezvoltarilor tehnologice software si hardware. Workleto, prin echipa sa, face din mentinerea unui know-how actualizat in permanenta la ultimile dezvoltari tehnologice ale industriei un obiectiv esential in perspectiva uneia dintre valorile principale ale companiei, inovarea.

ECONOMIC

Compania si-a propus inca de la infiintare o crestere rapida, dar sustenabila. In acest sens, obiectivul il reprezinta imbinarea castigarii de clienti noi cu mentinerea unor standarde precise in privinta produselor si serviciilor oferite si cu selectarea acelor clienti care sa permita companiei sa se concentreze pe produsele si serviciile care sa aduca cele mai multe avantaje pe termen lung.

CERTIFICARI